Netwerk en lidmaatschap

Netwerk en lidmaatschap

IATA

IATA staat voor ‘International Air Transport Assiciation’. Deze associatie ziet erop toe dat alle operaties in de dynamische luchtvaartindustrie goed worden uitgevoerd, en maatschappijen en instanties dezelfde regels handhaven, wereldwijd. Dit zijn bijvoorbeeld regels op het gebied van veiligheid, financiën, etc. De IATA is een groot voorstander van het simplificeren van operaties, regels en processen van ontwikkeling en uitvoering.

Bezoek de website van IATA

FIATA

FIATA, is een private organisatie die de hedendaagse industrie vertegenwoordigd. Fiata heeft ongeveer 40.000 leden uit de logistieke sector.

Bezoek de website van FIATA

BAFI

BAFI is een organisatie die alle expediteurs binnen België groepeert en promoot. Bafi verdedigt ook de belangen van de Belgische expediteurs bij nationale en internationale meetings omtrend het transport van luchtvracht. Bafi tracht een sterke band te creeeren tussen de industrie en de expediteurs door distributie van publicaties etc.

Bezoek de website van BAFI

WWPC

Het ‘WorldWide Partnership CargoLink Network (WWPC)” is een netwerk dat zich ertoe verbindt hoogwaardige logistieke diensten aan te bieden aande internationale handelsmarkt.

Bezoek de website van WWPC

C5C

C5C is een netwerk van vertrouwbare expediteurs.

Bezoek de website van C5C